מונחים מעולם הקפה

אספרסו – משקה אשר ממצה את טעמם של שבעה גרם פולי קפה טחונים בתוך 30 מ”ל מים חמים שעוברים דרכם.

אספרסו ארוך – אותה כמות של קפה אך כמות המים הינה 40 מ”ל ולעיתים אף יותר.

אספרסו כפול – שתי מנות של אספרסו ב-60 מ”ל מים.

אייריש קופי – משקה המורכב מקפה חם, סוכר וויסקי עם שמנת מוקצפת למחצה.

ביקרין – משקה איטלקי המורכב משליש קפה שליש שוקולד ושליש שמנת לקצפת.

בראונר – כינוי אוסטרי לקפה שחור עם חלב.

בריסטה – הברמן של משקאות הקפה.

הוט שוט – אספרסו חם עם ליקר ושמנת.

הפוך – מנת אספרסו עם חלב מוקצף.

לאטה מקיאטו – חלב עם מעט מאוד קפה.

מוקה – קפה שחור קטן וחזק במיוחד.

מלאנז’ – משקה אוסטרי המורכב מחצי חלב חם חצי קפה עם הרבה חלב מוקצף.

מקיאטו – אספרסו עם כפית של חלב מוקצף.

מקינטה – מכונה ביתית להכנת אספרסו.

מוקצינו – מנת אספרסו עם חלב מוקצף וקקאו.

קפוצ’ינו – מנת אספרסו עם שליש של חלב חם ושליש קצף.

קפוצ’ינו קון פאנה – קפוצ’ינו עם קצפת במקום חלב מוקצף
.
קפה אמריקנו – אספרסו בתוספת מים חמים וחלב חם בצד.

קפה או לה – קפה בלב צרפתי שרובו חלב.

קפה קון פאנה – אספרסו ארוך עם קצפת.

ריסטרטו – אספרסו עם מעט מאוד מים.

מבצעים ומוצרים מומלצים:

שאלות? הצעת מחיר?
אנו לרשותכם!

המוצרים שלנו: